Citat:
În prealabil postat de cozia
Apropo de trendul COLA, și restul de carbogazoase ultra dulci.
Am deja câteva cunoștințe bărbați și femei care DOCUMENTAT, CU TESTE DE DENSITATE și au făcut praf sistemul osos, așa ușurel, cu determinare, în timp.
La 55 de ani sunt cu soldurile făcute praf. Când s au făcut intervențiile chirurgicale de înlocuire a șoldurilor și de-asemenea și a rotulelor de la genunchi, doctorii cu stupoare au realizat ca practic nu au de ce să se ancoreze, deoarece țesutul osos mai peste tot este Schwaitzer, poros, sfărâmicios.
Apropo de dragostea românului pentru capcana vestică numită COLA, acum mai nou cea, care cică este ZERO zahăr, mecanismul de dezlocare a Calciului din oase fiind același și în acesta.
|
Nu știu ce să zic, cred că și Schewppes Kinley e îmbuteliat tot de compania Cola, tu zici că și de la acestea te strici la cartilaje ?
Fanta, Cola, Pepsi etc, nu le beau decât rar, posibil la energizante să fie dauna și mai mare, ce meserii aveau, stăteau la birou sau lucrau fizic ?
Calciul se poate fixa în oase și prin activitate fizică moderată, ridicat greutăți etc.
Colagenul parcă e suplimentul pt cartilaje, dar și din activitate sportivă intensă poți să-ți distrugi articulațiile, mi-a zis cineva care a făcut baschet de performanță, jucat și în divizia B, că era praf la articulații înainte de 40 de ani.