View Single Post
Vechi 07.04.2026, 01:17:50
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

[quote=cozia;684579]”

Citat:
1.
Unde sunt darurile, vindecările de boli grave, oncologice, diverse handicapuri.

Cu cat citesc mai mult Biblia cu atât mai mult ma întreb unde în lumea asta misterioasă sunt orbii din naștere vindecați cu argila?
Unde este noua generație de Prooroci? Viața noastră este scurtă, moartea ne paște la orice pas greșit.
Unde sunt minunile înmulțirii pâinilor și a hranei?…mai ales cum în vremuri grele de deficit energetic , prețuri mari, strâmtori arabe închise.

De ce oare de sute de ani stăm în așteptare?
Pai Domnul a zis clar :

" daca vei avea credinta cat un graunte de mustar ,vei zice muntelui acesta muta-te din loc si se va face"

Ce deducem de aici ? Ca a mintit?

Nu, ci deducem ca nu avem credinta, nici macar cat o faramatura din acel bob de mustar, nici noi nici cei ce ne inconjoara.

De aceea Imparatia Cerurilor nu e aici, ea doar incepe de aici prin pocainta si smerenie.

Aici nu vei vedea minunile de care spui , pentru ca inca nu ai ajuns la gradul de incredere in ele, inca te indoiesti ca ar fi posibile.

Iar dincolo nu vei mai avea nevoie de aceste minuni, caci mai toate care le-ai zis se refera la boala,moarte,saracie ori dincolo nu vei mai avea dependinta de ele.

Singura avere cu care pleci de aici este cunoasterea ta insuti, care se chiama pocainta , aceasta iti va da de zece ori mai muilte minuni in Imparatia Cerurilor,decat ceri tu acum.

Citat:
Prietenii tăi de pe FB ce mai zic?
Nu am inca nici unul ,pentru ca arr trebui sa am poate o pagina personala sa tot scriu ca sa mai apara vreunul. dar nu am mai investit in asta , caci nu sunt sigur ca merita.

Daca as vrea cu adevarat sa incerc ideea aceea cu discutiile intre orotodocsi asa cum sunt pe forumul asta, ar trebui sa intru pe youtube si sa vorbesc live,doar asa ti-ai putea face ceva audienta.

Dar nu sunt sigur ca ortodocsii au nevoie de discutii libere intre ei, cel mult sub indrumarea vreunui preot ar accepta. E doar o idee de a mea ca ar fi practic sa existe astfel de legaturi , dar poate nu e buna, am lasat in voia lui Dumnezeu sa imi zica daca e buna sau nu
Reply With Quote