Concret îți zic!
Seara trecută ,mai târziu puțin decât acum,citeam un text,n-am să-l numesc fiindcă este din categoria texte REVELATE,de prim rang.
Probabil cel mai vechi text revelat,pretins a avea undeva în jur 33.000 de mi de ani vechime în forma sa inițială.
Se găsește o traducere și in română.
Și am parcurs din El câteva bucăți, efectiv se simțea puterea din el și faptul că nu era alterat și lucrează viu mesajul din el.
Repet, evit să-l numesc tocmai din cauza a ce urmează să spun.
După am adormit cumva prins in acel mesaj....,
M-am trezit paralizat,doar ochii îmi erau deschiși și am simțit o prezența cum se apropie ,foarte puternică și negativă.
Imediat a intrat efectiv în mine,nu în sensul de posesie,ci în sensul de energie.
Sentimentul,starea,senzația nu prea există cuvinte de a explica.
Am mai avut atacuri de genul,dar mai puțin intense și fără a întra asa total,erau mai degrabă apasari, presiune etc.
Eu am început sa zic Tatăl Nostru, nu știu dacă și vocal sau doar mental sau.
L-am zis tot,așa cu ochii deschiși ,cu fața în jos,total incapabil să mă mișc și cu entitatea în mine efectiv.
După aceea L-am chemat pe Iisus!
Iar apoi am urlat sau știu io ce am făcut ,am mormăit, nu știu dacă se auzea ceva,că stau singur.
Abia apoi am reușit să ies din stransoarea ăia.
Era în jur de 12 noaptea...
Foarte epuizat am fost, nu neapărat înfricoșător...,Fiindcă de obicei am lupte de genul..,
Ulterior am cercetat și am descoperit ca majoritatea celor care au studiat acel text au avut asemenea lupte și experiența.
Probabil gardieni, sau demoni care păzesc accesul la adevăr.
Deci,asta înseamnă Iisus pentru mine...
CONCRET
Nu mă rog des,nu Îl invoca dar,în momente cheie apare.,,,