View Single Post
Vechi 13.04.2026, 22:21:27
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Hristos a Înviat!

Nu mai este, a dispărut.
Dacă știi o altă adresă să mi o comunici și mie, …dacă este vorba de Mănăstirea Stanisoara.
Mulțumesc anticipat.
Eu spuneam de Maica Fotini care are o chilie retrasă, dar presa a ajuns la ea, enoriașii de rând care poate caută o povață nu.

Dar presa care ne-a distrus în toate evenimentele cruciale la Referendumul pt familie, care a lansat campanii de boicot vrem spitale nu catedrale / Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici, care a militat pt închiderea bisericilor de Paști.

Știu că provocatorul ăsta de Alex Dima scrisese în plandemonie pe un grup intern cu Bănescu ce ne facem cu episcopii cu opinii divergente Giurgiu și CT, mare pișicher.

Văd că pt promotorii principali ai liberalismului care distruge societatea conservatoare se pune covor roșu, sunt băgați prin toate cotloanele și ungherele ascunse ale mănăstirilor, ajung pe unde nu ajung mireni care merg individual prin pelerinaje.

Datorită unora de teapa pro oamenii devin superficiali față de credință, practic așazisa europenizare a dus la rezultatele proaste și la scăderea fulminantă a credinței pe care o observăm din anii 90 încoace.