View Single Post
Vechi 13.04.2026, 23:18:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Sa nu uitam sa ne închinam și sa spunem o rugăciune înainte de orice drum, mai ales precum in cazul de mai jos, cu mijloace de transport de putere mare, rugăciuni care ne mai ponderează dorința de a apăsa cu sete pedala accelerației:

Dumnezeu să i odihnească!

Și să nu uităm să i învățăm și pe cei tineri să stea calmi cu rugăciunea lui Iisus când conduc bolizii primiți de la părinții avuți dar cu minte puțină.

Din ce anunța duduia prezentatoare, trei români pe zi mor în incidente stradale.

Este groaznic ca pierdem romani și mai ales tineret de care avem așa de multă nevoie. Slavă Domnului ca nu au tras după ei și pe alții de pe drum.
Acestea sunt momentele când chiar îmi doresc limitatoare de viteză, controlate de AI, pe toate mașinile din circulație.
Doamne Ajută!
Hristos a înviat!

https://youtu.be/wyy5y7RnQyg?si=k4J9WrebOMvSGMbw
Nu știu câți mor pe zi dar ar fi o măsură injustă să se reducă viteza de circulație, ajungi când, în câte ore din Bihor în Suceava, din Timiș în Constanța ?

Am văzut că și Elvețienii au nimicit limita de 130 pe autostrăzi că cică se consumă mai puțin cu 110, mi se pare o aberație să penalizezi în bloc toți cetățenii, pt că unii conduc mașini mai scumpe decât un apartament.

Cum să ai nesimțirea să conduci o mașina de 100.000 de euro în România fără să fii vreun Țiriac sau Gigi Becali ?