View Single Post
Vechi 17.04.2026, 22:20:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Intervin doar ca să clarific,in rest poți spune ce vrei...

1.N-am diabet și nici alte boli descrise de tine....Am avut anumite episoade de tensiune și alte chestii din cauza trigliceridelor mari, pentru alea am luat fenofibrat să scadă....Nu mai am probleme de genul.
Nu de mult ziceai că iei de ani de zile medicație prescrisă de psihiatru pt diferite situații, deja ești în prag de auto-legumizare.

Ai spus că ai avut niște pusee de tensiune teribile declanșate când ai văzut niște câini bagabonți aproape de locul de muncă și că auzi tenisunea în tâmple și nu poți dormi câteodată.

Citat:
2.Nu am citit moliftele de capul meu,ci cu binecuvântarea unui preot greco-catolic.
Eu nu cred treaba asta pe care o spui tu, nu am auzit niciun preot să spună enoriașilor să citească moliftele.

Tu ai căzut în capcana kitchului televizionistic cu exorciști de prin lumea catolică care făceau chipurile tot felul de fachirisme pt impresie artistică și de acolo ai dedus tu că poți umbla la purtator cu rugăciuni puternice.

NU ai spus nimic despre pregătire, nu ești în stare să ții un Post Mare de Paști, dar sari direct la luptă cu diavolul, tu așa crezi că izgonești demoni ?

Citat:
3.Luptele mele spirituale nu mă fac îndrăcit și rătăcit.
Păi pe tine lipsa smereniei te-a dus pe căi greșite, ai ispitit lumea necurată fără să ai binecuvântare de la niciun preot greco-catolic sau necatolic și după ai dat în cealaltă extremă.
Lipsă de echilibru.

Citat:
4.Am spus de atâtea ori că nu fac parte din Biserica Ortodoxă, logic in raport cu învățăturile ei par înșelat sau rătăcit sau cum vrei tu.

5.Eu mă refeream că apreciez aceste rugăciuni din cadrul Bisericii Ortodoxe,și le folosesc in luptele mele spirituale,care sunt dincolo de religii sau partidele cultelor...
Nu faci parte din B.O.R. dar furi rugăciuni din acest rit, și încerci să le aplici lăutărește, după cum ai tu pase, stări și cum simți tu, fără post, fără maslu.