View Single Post
Vechi 17.04.2026, 22:53:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Nu mai folosesc medicamente"prescrise de psihiatru", însă dacă re face să simți bine, poți adăuga și. Nebun, Îndrăcit, Înșelat, Rătăcit, Eretic etc.

Nu mi-e rușine de ce probleme am avut stai liniștit!

Dacă îmi era nu le scriam aici!

Îmi asum tot ce am zis, scris, făcut,și prin ce am trecut!
Știi că nu e vorba despre a pune etichete, eu concluzionez că tu te-ai băgat singur în chestia asta, nu te-a împins nimeni spre ocultism și nu cred, nu am auzit, nu am văzut preoți să sfătuiască enoriașii să citească Moliftele.

Moliftele sunt unite cu maslu, cu spovedanie, cu împărtășanie, cu post, cu nevoință, de obicei nu se citesc pt oricine, nu e un spectacol sau o celebrare publică.

Dacă nu ești în stare să ții Postul Mare, nu citi Moliftele că te îndrăcești, oricum nu ai voie să le citești fiindcă, tu nu ai o practică minimă de ascultare, tu ești ție-ți propriul etalon și de aceea e periculos.

Dacă ai avea un licăr de luciditate, te-ai duce la un preot ortodox de pe la o mănăstire unde se citesc Moliftele și ai face la el o spovedanie, în care ai spune, tocmai ca să vezi unde greșești.

Oricum tu nu alungi niciun demon, el râde de tine că încerci să-l alungi fără nevoință, neavând o credință dreaptă, o practică de ascultare sau smerenie.