View Single Post
Vechi 17.04.2026, 23:51:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Au fost cadre restrânse,unul prin apel video și unul doar persoanele apropiate și restul le-am citit in privat eu pentru acele persoane.

Crede-mă nu a fost nimic vanitos,sau spectaculos sau ieșit din comun ca "regie".

Au fost situații extrem de dificile și lucrări vrăjitorești majoritatea sau cazul meu,direct satanism.
Tocmai că tu nu te poți scoate singur din cădere stând și departe de Biserică sau fiind certat cu ea, iar la ceilalți cu practica prin apel video, sau video-chat, sincer ar fi de râs dacă nu e tragic.

Nici nu ar trebui să circule la liber cărțile astea de slujbă.

Treaba ta, nu o să răspunzi numai pt tine, ci și pt oamenii aceia care din disperare și fără discernământ apelează la un simplu mirean care nu e vreun nevoitor sihăstrit sau zăvorât pe undeva, călit în ani de smerenie, nevoință.

Culmea e că tu și crezi ca dacă nu citeai tu moliftele, aceia nu ar fi ieșit din impasul acela, mă rog nu e treaba mea, dar parcă e ireal, vorba ta zici că e o ficțiune în care naratorul nu-și dă seama de inadecvarea la situație.