Citat:
În prealabil postat de Iorest
Din contră e o nație mai distrusă genetic de obezitate decât nordicii de pildă, contează orice mic aspect de sănătate care e adiacent și influențează fertilitatea.
Doar cazurile depistate de infertilitate sunt la 20%, și în România nu se caută mulți, deci e din start vrăjeală că toți pot avea 10 copii, mai ales că în fiecare an scurs, după 30 de ani scade nivelul de testosteron iar femeile deja au probleme cu nașterile naturale după 34 de ani.
Cred că procedurile astea intră tot la mutilare, interzisă cu desăvârșire de BRC.
|
Ce anume înțelegi tu prin mutilare?
Așa și orice intervenție chirurgicală este de fapt o multipare a “templului “. De aia și încercam să nu avem așa ceva decât drept urgențe.
Normal ca oficial BRC o avea inclusiv restricția asta, dar dacă este să alegi între avort și întreruperea canalelor seminale fără să fie afectat libidoul, acesta este de preferat printre mirenii lor.
Deci nu îmi dau cu părerea… am colegi catolici care se spovedesc și împărtășesc, și sunt foarte activi în biserică, cu copii la scoli catolice, ne cunoaștem bine, familii serioase… care au folosit vsectomia drept metoda, fără discuții cu binecuvântarea preotului. Am și întrebat ..chestia este foarte pragmatică fără echivoc.
Femeile au refuzat să și lege trompele procedură mult mai riscantă oncologic, au bătut cu pumnul în masă și i au pus pe bărbați să și lege tevustile seminale.
Eu n aș face așa ceva dar asta sunt eu, ..neimportant…
Am încercat să mă țin strict de subiectul inițiat de băiatul ăsta referitor la opțiunile care le au soții dpdv al vieții intime.
Subiectul legat de cei 10 copii tine de altceva și putem discuta intr o altă postare începând cu faptul ca societatea asta dubioasa dupa 89 a ucis din fașă ideea legii naționale de mamă EROINA, mândria populară, dând dovadă din start de înclinații spre satanism cu promovare a depopulării.
De câte ori a fost inițiată o lege asemănătoare, imediat a fost doborâtă ca fiind prea ceaușistă.
Mi este silă dar asta este.