View Single Post
Vechi 18.04.2026, 22:23:29
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu, nici nu punem in discuție Adevărul și veridicitatea minunilor, inclusiv coborârea în Iad, totul a fost ȘI ESTE cât se poate de real.

Cu alte cuvinte eu îmi doresc în prezent, nu trecut, PRIN CUNOAȘTERE DIRECTĂ, nu prin intermediari, să biruiesc ceea ce a biruit Iisus, să răspund ÎNCURAJĂRII LUI, de a experimenta aici și acum emoția minunilor.

Nu am nevoie să mă înconjor de forțe și oameni care să mă descurajeze, și să-mi povestească basme cum ca nu se poate de cat de păcătos sunt, mai ales ca vin vremuri interesante, absolut fenomenale ale revărsării duhului peste noi toți, energie din plin pentru perceperi noi, iraționale ale universului.
Tu realizezi chestia asta Iustin?
Cea mai mare minune care ne-a dat-o Iisus pare a fi exact asta Invierea Sa.
Nu o spun eu ci El :
"Un neam viclean si poreacurvar cere un semn , dar nu i se va da alt semn decat semnul prorocului Iona. caci asa cum Iona a stat 3 zile in chit...."

La fel si Biserica, prin alegerea acestui evenimnent ca sarbatoare a sarbatorilor arata ca prin inviere am fost dezlegati de pacatul originar, pentru care am primit moartea ,care pana atunci nu era in planul creatiei.

Aplicand putin la cazul tau ,cu dorinta de a vedea minuni directe , oare nu ai vrea sa analizam putin aceasta Inviere? Caci teoretic asta ar fi raspunsul dorintei tale care o spui de atata timp pe forum, ca ai dori ca Dumnezeu sa ni se adreseze cu minuni directe.

Minune mai mare ca asta nu a existat si nu va exista , a fost atat de puternica semnificatia ei , incat de aceea de la inviere incoace Hristos nu a mai fost nevoie sa se arate celor multi si sa faca alte minuni ( cu mici exceptii), desi pana atunci o facuse si facuse sute de minuni asa cum ai dori tu ,pentru iudei.

Gandeste te in sinea ta, "Oare Invierea nu este aceea minune asteptata?" , si spune ne apoi raspunsul
Reply With Quote