Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Cine este ortodox adevarat nu are cum sa nu-si dea seama care sunt de fapt planurile U.E. si N.A.T.O.Amandoua fac parte dintr-o mare conspiratie masonica,iar scopul lor este de a controla si de a distruge in final lumea.Oare nu scria in Apocalipsa ca in vremurile din urma va exista un singur mare imperiu,o singura limba,o singura moneda,o singura religie,peste care va domni antichrist?Asta vor masonii sa faca,de aceea ne vor cu tot dinadinsul in organizatiile lor,nu motivele invocate de ei:pentru pozitia strategica si potentialul economic.Acestea sunt motive de suprafata,pentru cei ignoranti si nepasatori.Pe afara totul pare bine si frumos,dar aceasta este alta actiune subversiva si conspirata a lor de a distruge poporul roman,deoarce el este majoritar ortodox,detine credinta adevarata.Iata de ce, prin aceasta ordine mondiala pe care ei vor s-o impuna,s-a dezvoltat atat de mult ecumenismul.Odata intrati in U.E. putem spune ca ne-am ucis credinta poporului nostru,deoarece ei vor impune in toate statele catolicismul,cu motivul invocat ca statele majoritare sunt catolice.Uitati-va de-a lungul istoriei si veti vedea ca poporul nostru a fost mereu dusmanit si atacat de mai toate imperiile.Atunci s-au gasit conducatori credinciosi si viteji ce ne-au aparat tara si credinta,acum conducatorii nostri fara Dumnezeu ne duc ei insisi la pieire.Asa ca nu va uitati la ce spun ei si la banii lor,nu stiti care este motto-ul masonic:"Prin haos,la ordine".Ei ne-au adus intr-o situatie disperata si acum tot ei vin cu solutia salvatoare.
Dumnezeu sa ne apere.
|
Domnilor, sunteti cam patimasi si parca 2000 de ani de la venirea lui Iisus nu au trecut.
Ce am invatat din mesajul vietii si mortii LUI?
Mesajele suna ca lozincile de trista amintire. Cel putin mie asa imi suna.
As intreba: ce legatura are credinta cu politica?
In trecut avea, in numele lui Dumnezeu s-au comis o groaza de "ispravi", care mai de care, m-as referi in special la catolici.
Dar unde ne este toleranta, iertarea, intelegarea, iubirea de aproapele?
Nicaieri. Suntem intoleranti si alimentam, cu atitudinea noastra, tot ce sa intampla negativ in jur.
Omul s-a obisnuit sa vada numai conspiratii, pericole, etc.
Este o exacerbare a teoriei FRICII.
Frica nu are ce cauta, dupa cum parintele Cleopa spunea, este cel mai mare dusman al rugaciunii. Si pe el il CRED.
Revenind la subiect. Cum poate UE afecta rugaciunea si credinta din inima mea?
Nicicum.
Totdeauna suntem preocupati de ce este in ograda altora.
Nu cred ca in acest mod putem sa schimbam ceva in inimile celor din jurul nostru.
Exemplul personal este singura varianta care functioneaza si, dupa cum se spune din batrani: "omul sfinteste locul".