View Single Post
Vechi 22.04.2026, 20:50:41
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
CristianR,nu mă așteptam să "joci" murdar,dar uite că o iei pe urmele lui Iorest:))
Dacă prin joc murdar te referi la trimiterea pe care am făcut-o spre IA, îmi pare rău dacă a sunat ca o ironie; n-a fost. Eu însumi o folosesc, cum am mai spus, cu discernământ. Și este foarte interesant să vezi cum îți analizează un text, găsindu-ți și explicându-ți greșelile de argumentare.

Joc murdar ar însemna atac la persoană (în loc de idee) ori să-ți întind vreo cursă; în general, viclenie sau lipsă de onestitate. Dacă m-am făcut vinovat de unele ca acestea, te rog să-mi spui. Sau la ce te-ai referit, mai exact?

Citat:
Cred că oamenii sunt destul de educați, încât să înțeleagă ce citesc pe un forum, și ce citesc într-un studiu de specialitate!
O premisă falsă, mulți nu sunt într-atât de educați, iar tu reușești să dai impresia că ai aprofundat și epuizat chestiunea în discuție, ajungând deja la concluzii indubitabile.

Tot ce exprimăm prin cuvânt, verbal ori în scris, este de maximă importanță, căci nu degeaba s-a zis că vom da socoteală la Judecată în acest sens.