View Single Post
Vechi 24.04.2026, 03:48:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche
Vezi mesajul
Știu cazuri de preoți care s-au rugat, au postit, pentru rude cu boli de cancer. Și rezultatul a fost mereu moartea.
Preot cu 2 copii, soția a descoperit cancer la plămâni. S-au rugat, au postit, pelerinaje, și la un moment dat la radiografie a ieșit ca a dispărut tumoarea. Fericire mare, bucurie, au anunțat toți vecinii, apropiații ca ce mare e Dumnezeu. Au făcut pomană cu mulți amărâți, le-au dat cadouri. La o săptămână doctorul i-a sunat și le-a spus ca e posibil sa fie o eroare cu radiografia. S-au dus si au făcut alta ca să reiasă ce de fapt s-a agravat tumoarea. La 3 săptămâni a murit.

Alt preot făcea pelerinaje in Athos. A făcut mulți bani din pelerinaje, făcuse o vila superbă in apropiere. Mașini de 40k euro toate bine și frumoase. Soția a început să dea semne de irascibilitate, in urma unui control tumoare pe creier. Repede cu ia in Athos, cam o lună. Își revenise, era joviala, ca l-a descoperit pe Dumnezeu, ce trăire ce viață, parca veniseră din Eden. După 2 săptămâni l-a înjunghiat in spate după o criza de nervi. A fost internată, si si-a cheltuit toată averea încercând sa o salveze. A pierdut tot si ea a murit.

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Eu am pe cineva drag in ultima faza , pot sa ma rog pentru el, dar fiecare rugaciune care o zic imi vad egoismul si indoiala si ca nu pot simti durerea celuilalt orice as face.

De aceea nu ma astpt la nici o minune ,dar au fost persoane care s-au rugat zi si noapte pentru cei dragi si acestia au scapat cand nimeni nu le dadea vreo sansa.

Dumnezeu face minunile doar cand are sens pentru excursia spirituala a celui ce crede.

Cand eu stiu ca Dumnezeu trebuie sa o faca pentru ca ma rog zi si noapte ,atunci chiar o va face. Si daca nu o face exact pe aia, tot va face una mai buna.

Deci doar de noi depinde
Cel caldic el sa nu se astepte nici sa primeasca nici sa vada.
Intre ceea ce povestești tu și mărturiile descrise de Nietzsche ale lui sunt cele cu care trăim zi de zi, în caz ca ai idee ceea ce se întâmplă în lumea reală din spitale și în anticamerele morții, clinicile paleative, ca niciodată, sute de oameni, cu multe cazuri TURBO…

Cauzele exploziei subite? Nimeni nu poate răspunde la provocarea asta.

Mai bine sa nu știi.

Eu am descoperit intr un final ca nu tot ce zboară se mănâncă și recomand și fraților mei sa se trezească la realitate.
Reply With Quote