View Single Post
Vechi 10.04.2008, 22:20:10
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Sunt foarte tanar.Atat de tanar incat am asistat de cateva ori la lectiile de dogmatica pe care un arhimandrit pe vechi cu numele de Teofilact i le dadea ieromonahului Vlasie care acum este mitropolit pe vechi.Sunt atat de tanar incat am in posesia mea un ANTIMIS(daca stiti ce este) emis de Glicherie.Sunt atat de tanar incat am dezbatut probleme dogmatice cu PS Cozma cand acesta locuia alaturi de Glicherie si cand era consilia de Glicherie.Sunt atat de tanar incat am studiat canoanele pe Pidalionul mitropolitului Silvestru.Sunt atat de tanar incat am dormit in chiliile dela Slatioara cand era biserica veche si doar cladirea unde acum este trapeza.Sunt atat de tanar incat l-am apucat si pe ministru SUDER care isi petrecea concediul la Slatioara.In ce an a fost sfintiti Evloghie si Miftode?Eu i-am prins.Voi reveni dar nu-mi plac minciunile.Iar succesiunea apostolica se da numai prin arhierei.Voi reveni dar cei ce vor sa ma acuxe de eroare sa caute mai intai in Pidalion.Eu sunt un canonist.