Citat:
În prealabil postat de dorinel78
eu unul cand simt nevoia sa ma rog intu in biserica incerc sa imi gasesc un scaun si... incepe cineva sa vorbeasca.. sincer imi piere si cheful. in casa Domnului nu se vorbeste.. Altadata stateam pe un scaun in fata unei icoane si vine femeia care statea la lumanari si imi spune sa ma mut pe alt scaun. cum e posibil asa ceva? tocmai oamenii care stau in biserica sa incalce astefel de reguli??? sincer m a durut. ma intrebam unde e credinta oamenilor.unde respectul? cand cineva se roaga nu il deranjezi pt nimic in lume... pt un timp nu am mai mers la biserica...
|
In "camara" inimii tale vei gasi loc, timp si liniste pentru rugaciune.
Este adevarat ce spui despre galagia din biserici, este un fenomen de care nu vei scapa in nici o biserica ortodoxa.
Este o problema de "organizare" as zice. Mai mult administrativa.
Lumea vine intr-un fel ca le muzeu si uita ca unii poate cauta linistea pentru a se ruga.
Si as zice ca asta vine din educatie. Lipsa. Cine ar trebui sa o faca?
Fiecare din noi cred pana la urma. Nu-i nici o rusine sa atragi atentia unui semen ca se afla intr-o biserica si nu este cazul sa vorbeasca in gura mare.
Pana acum anu am pus in practica acest lucru, dar imi propun.
Daca nu o facem noi, cine sa o faca in locul nostru? Preotul? Nu cred ca-l intereseaza.