View Single Post
Vechi 11.04.2008, 00:41:50
bitza bitza is offline
Member

Data înregistrării: 16.03.2008
Implicit

Ovidiule,se pare ca nu ai inteles mare lucru.....eu am adus in discutie doar niste chestii umanitare,de protectie a animalelor,nimic altceva.Nu stiu de ce amesteci tu aici lucrurile religioase,mai ales ca eu nu am adus in discutie asa ceva.....Si da,eu raman la convingerea ca un om ce NU IUBESTE SI CHINUIE ANIMALELE SI DISPRETUIESTE MEDIUL INCONJURATOR E UN FIU AL SATANEI SI NU AL LUI DUMNEZEU!!! Un crestin adevarat trebuie sa faca doar BINELE,intelegi? si Dumnezeu a lasat animalele,plantele,natura si mediul inconjurator spre a fi respectate si pastrate asa cum lea lasat El!Si atunci un fiu al Satanei care vine si distruge aceasta armonie Divina mai merita a fi respectat la randul sau? NU! Deci chiar si protejarea mediului are o puternica amprenta religioasa,demna de luat in seama....oricum vad ca miai citit si celelante post-uri si apreciez asta........tu ma critici cas vesel in Postul Pastelui.....Inseamna ca si domnul Iisus,atunci cand a ras cu ucenicii,era la fel:haios,giumbuslucar,inveselitor,glumet(cum zici tu),nu? Oricum,din ce scrii tu aici(unde zici ca fiecare treb. sa se preocupe de sine) dai dovada de EGOISM! Si calea egoistului nu duce catre rai......deci hai sa ne preocupe TOT ce se intampla in jurul nostru,si nu doar sufletele noastre murdare si pline de pacate.......:D
Reply With Quote