View Single Post
Vechi 24.05.2026, 20:11:58
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Se aude pe la „Hermanștat” că din punct de vedere SUFLETESC IPS Streza arată ca și cum ar fi fost „pălit” de Dumnezeu cu o „placă de beton” „în cap”, iar acum caută „țapi ispășitori” pentru fărădelegile lui și ale unora dintre presupușii lui subordonați (diverși curvalăi cu copii „din flori” (cu bitangi și cu bitange), spioni („acoperiți” ai unor agenturi secrete), infractori, despre care probabil că el pretinde că nu știe despre cine și despre ce este vorba). Și drept este totuși că IPS Streza a fost „pălit cu o placă de beton în cap”, însă nu știu dacă de Dumnezeu sau mai degrabă de către propriile sale fărădelegi și de către fărădelegile unora dintre presupușii lui subordonați.

Poate că totuși n-ar fi rău ca zisul mitropolit al Sibiului să înceapă totuși în mod serios să își pună problema dacă mai are șanse de mîntuire reale, sau doar „teoretice”, și eventual dacă vrea să și beneficieze de ele, că la judecata aceea dumnezeiască în care el nu crede cu adevărat (că dacă ar fi crezut vreodată în așa ceva, ar fi avut grijă reală cu diverse fapte și inacțiuni ale sale), deci la judecată nu a mers și nu va merge după mai puțin cunoscuta public abordare a așa-zisului mitropolit, anume „mi-am dat și îmi dau „dezlegări” eu însumi”.