View Single Post
Vechi 30.05.2026, 10:10:53
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Stai liniștit Iorest, că nu are nimeni poster cu Bolojan pe perete, nu-i așa popular, și nu-l iubește nimeni,nici măcar place.

Nici mie nu mi-au plăcut măsurile lui la început, încât l-am acuzat pe aici de genocid social.

Dar nu asta contează că ne place sau nu!

Contează că este COMPETENT!

Știe ce face,de ce face și cel mai important....O FACE!

Nu a fost adus de voturi,de campanii electorale,de pile,de relații,de partide etc.

A fost adus,de NEVOIE!

Și a fost și este extrem de greu de digerat atât de Populație cât și de clasa politică.

Însă și unii și alții știu că este un medicament amar,dar Necesar!

Practic stilul lui,metoda lui, până la urmă lupta lui împotriva tuturor, intransigenta...

Adică să faci ceva necesar,nepopular, dur....Dar să-ți și asumi asta ...

Asta înseamnă caracter, coloană vertebrală, incoruptibilitate,și tot ce lipsește clasei politice!

Însă noi nu suntem învățați cu acest tip de politicieni!

Este vital să cadă trumpismul și putinismul cât mai repede,și extensiile lor din țara noastră, cât și din Europa.

Să reluăm relații sănătoase,cu SUA și Rusia și să ne integrăm total în UE,zona euro...

Dar nu se va întâmpla deocamdată așa ceva, fiindcă probabil acești distrugători ai umanității, încă doresc război.

Și vom avea parte de război și noi!