Eu nu înțeleg cum pot fi românii atât de antieuropeni,sau eurosceptici,ca să folosesc termeni de specialitate.
Adică ba suntem cu americanii,ba suntem cu rușii…
Trumpisti,putinisti, comuniști, fasciști, naziști, suveranisti,georgisti etc.
Orice vrem să fi numai europeni nu.
Majoritatea românilor urăsc Uniunea Europeană, Bruxelles, NATO, Schengen,și tot ce ține de Europa.
Băi fraților, ați înnebunit complet?
Adică suntem în Europa, suntem în Uniunea Europeană, jumătate din România a locuit sau locuiește în țări din Uniunea Europeană.
Tot ce se construiește în țară,este și a fost prin uniunea europeană,în ultimii ani…
Deschideți fraților ochii,aceste curente antieuropene actuale sunt sădite de dușmani!
Și uite că s-au plantat bine!
Aici nu mai este vorba de incompetenta politica internă, este vorba despre atac exterior.
Noi suntem,am fost și vom fi mereu EUROPENI!
Nu ruși,nu americani,nu comuniști,nu extremiști,nu izolaționiști…
Suntem parte integrantă a Europei,și în cadrul alianțelor europene, indiferent de numele lor.
Rusia nu a fost,nu este și nu va fi niciodată prietenul nostru!
Țara asta a fost construită de europeni,cu mult înainte de ce s-a construit in comunismul sădit de ruși!
Ieși oameni buni,din comunism,din legionarism,din toate tâmpeniile ăstea,și îmbrățișați valorile europene,și prietenii adevărați ai României,care au construit în țara noastră de sute de ani.
Orice om care este antieuropean, eurosceptic, anti uniunea europeană, NATO,sau orice elemente destabilizatoare este fie plătit,fie înșelat,fie intrus,fie dușman direct al țării!