11.04.2008, 17:45:45
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de cozia
Mirean, de ce nu incerci tu sa rezolvi problema prin CUVINT, stii, este usor sa apelam la regulamente.
Tu cum de nu mai predai?, poate ca nu ai reusit sa te faci inteles?:D
|
Nu mai predau pentru un motiv simplu: banii care ii luam ca profesor nu imi permiteau sa imi intretin familia la un nivel decent. Am renuntat si fac o meserie mai bine remunerata...
Cat despre "cuvânt", sa stii ca am predat la o scoala de la periferia Bucurestiului, intr-o zona rau famata, dar nu am avut niciodata probleme cu copiii. Nici nu le-am cerut sa se tunda, nici sa nu se vopseasca, nici sa nu i-am somat sa scoata cerceii din nas.
In schimb veneau la ore si, culmea, puneau o groaza de intrebari. Ca profesor am fost foarte incantat de ei.
In schimb nu as fi incantat ca un profesor, fie el si preot, sa-mi "sluteasca" copilul. Poate preotul respectiv afla ca nu exista canoane sau regulamente scolare care sa impuna lungime a parului. Regulamentul ala comunist (2 cm, perciune drept la jumatatea urechii etc) este expirat.
|
Mirene draga, ma bucur ca ai avut parte de clipe linistite si chiar placute in perioada cand ai predat ca profesor. De multe ori gasim copii mult mai educati si cu bun simt la scolile simple de cartier. Culmea probleme mult mai grave sunt la scolile centrale, unde sunt acei copii de bani gata. Si eu am fost impotriva regulamentelor rigide de tip comunist si de ce nu as-i recunoaste ca si noi in acea perioada ne doream plete, evazati si blugi, dar nu erau problemele disciplinare de acum.
|