View Single Post
Vechi 11.04.2008, 21:25:03
miti29 miti29 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de E_my
Inainte ne rugam seara impreuna, [...] Poate ca daca as relua aceasta practica ar fi mai bine,
e bine ca puteati face asta impreuna si poate ar trebui sa incerci revenirea la starea dinainte. oricum, cred ca te-ai lamuri mai bine "cum stati".
Parerea mea este ca daca ai luat aceasta hotarare de infranare: sa o duci pana la capat macar atat cat se poate, macar trupeste. Chiar daca o sa gaesti pe cineva cu care crezi ca o sa traiesti crestineste nu se stie cum se va comporta in viitor.,,lumea se mai schimba".De multe ori anturajul, greutatile vietii, varsta schimba oamenii. Iti vorbesc din propria experienta: m-am casatorit cu o fata care inainte de casatorie se mai ruga, mai tinea post dar atunci eram studenti, acum a intervenit oboseala, stresul de la slujba.Incerc sa nu o determin sa faca aceste lucuri din obligatie, ba mai exact incerc sa le fac eu singur, nu vreau sa stie ea cand ma rog.
Daca iti place acest om si vrei sa traiesti cu el incearca sa-l accepti asa cum e si luptate tu sa faci lucrurile bune, atat cat poti si Dumnezeu iti v-a ajuta.
Am cunoscut destule femei a caror barbati nu voiau sa tina post, sa mearga la biserica, dar ele s-au straduit sa-si creasca copii in frica lui Dumnezeu si sa fie bune crestine.
Iti doresc mult succes si Dumnezeu sa-ti ajute!
Reply With Quote