Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 11.04.2008, 22:34:17
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Nu stiu cat de adevarate sunt, dar nu contest.(apropo, primul link nu merge). Mi s-a parut dubios in schimb afirmatia "cei mai buni sunt fetusii baieti"(pentru ca nu vad legatura dintre sex si nutrienti, in cazul in care ar exista). Ca se foloseste pielea cadavrelor pt cosmetice,tot ce e posibil. In schimb nu inteleg care e problema cu placenta,oricum se poate elimina la nastere, nu numai in urma unui avort. DIn ce stiu, exista si o firma la noi, care are o masca de par cu placenta(kallos sau ceva asemanator). Mi se pare absolut normal ca in china sa fie atatea avorturi, avand in vedere ca statul nu le permite sa faca mai mult de un copil, practic obliga femeile sa avorteze, lucru care mi se pare un abuz. Iar daca sunt mancati avortonii,problema lor, mie mi se face greata
Deja aici vorbim de altceva, de nebunia unora si nu putini, dintre cei ce din pacate seamana doar cu noi, in res nu stiu de au ceva comun cu omul insasi.
Reply With Quote