Citat:
În prealabil postat de Dia20_diana
Citat:
În prealabil postat de bitza
Dia,eu ma refeream la propaganda religioasa cu privire la "umflarea" cifrei de 80% crestini ortodocsi in Romania,in rest,la nimic altceva! Cifra pe care eu NU AM VAZUT-O IN VIATA REALA,DE ZI CU ZI....si tocmai ziceam ca la Biserica merg 1-2% din acest total,restul nu au treaba,vin doar la Paste si Craciun sa se distreze,sa rada de ceilanti....intelegi! Inseamna ca Romanasii arata cam asa(ca statistica religioasa REALA).....5-10% Ortodocsi....60-70% Satanisti(sau in cel mai fericit caz atei).....si 20%,alte culte religioase....:D
|
Am inteles Bitza, doar ca atunci cand se fac statistici si esti intrebat ce religie ai, nu esti intrebat daca o si practici, de aceea 80% din romani sunt ortodocsi( parca acum cativa ani erau 90% declarati ???) si doar 10% practicanti, de aici diferenta mare in procente.
|
Draga Dia, NU POTI AVEA O RELIGIE DACA NU O SI PRACTICI,e un nonsens si sfideaza orice logica....e ca si cand as spune ca eu sunt de fapt martian,desi nu am fost niciodata acolo.....nu are sens....deci nu poti fi Ortodox nepracticand religia,esti ateu cu acte in regula,ar trebui sa se faca un recesamant foarte serios,si,cei ce sunt prinsi cu minciuna(se declara doar de forma),sa intre sub incidenta legilor penale!(adica sa riste amenda penala sau chiar puscarie..)pentru declaratii false in acte oficiale(recesamantul e ceva oficial) atunci abia vom avea o cifra REALA a nr. de crestini ortodocsi.....si,oricum,mai scade un pic cifra de 10% practicanti,e un pic cam mare.....:D:D