View Single Post
Vechi 25.10.2006, 03:51:42
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Este adevarat ca daca ne rugam lui Dumnezeu avem binecuvintarea Lui .
Noi nu stim sa ne rugam ,sau daca aflam cum ar trebui sa facem ,e prea tirziu . Tineretul nu se roaga , vorbesc de majoritate .
Intre rudele mele este o familie cu 14 copii . Ea a lucrat la sapa toata viata ,s-a ingrijit de primii , restul s-au crescut unul pe altut ,au fost saraci foarte dar le-au primit pe toate asa cum au venit .Noi ceilalti, am conlucrat fiecare mai mult sau mai putin cu deavolul ,caci nici o metoda nu este nevinovata . Nu cunosc familie sa fi trait liber .Repet , noi n-am stiut sa ne rugam ,nu ne-a invatat nimeni.
Pe o femeie care a nascut (caci iti tremura inima de durere , nu stii va rezista sau va crapa )n-o poti convinge ca trebuie sa se increada in Dunmezeu prin post si rugaciune , trebuie sa fie extrem de credincioasa (amindoi).Un asemenea cuplu nu e reprezentativ .Sa nu spunem cum ne-am dori , sa vorbim de realitate .
A enumera pe degete ,si eu stiu o familie ,si eu , si eu citeva nu e esential .
Ma doare cind preotul face bilantul la sfirsitul anului , "poporul roman a facut ....atitea chiuretaje " . Vom da socoteala pentru toate . Este nevoie de multa pocainta . de multe lacrimi din partea fiecarei femei , pentru ea si pentru toate indiferent cum traieste sau a trait . caci rugindu-te pentru altele te ocroteste Dumnezeu si pe tine ,tu care esti acum in mijlocul vietii . Numai asa primim iertare .
Am avut ocazia sa fiu la capataiul unor muribunzi ,dintre care si 3 femei (cu multe probleme in viata ). Nu vreau sa sperii pe nimeni dar de atunci mi-a disparut risul .nu mai cunosc scest cuvint . De acea vreau sa spun la cine vrea sa auda .Se vor prezenta toti deavolii la patul nostru si vor cere sufletul nostru ,daca nu cerem iertare la Iisus Hristos ,nu e de gluma .
Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea intelepciune si lacrimi de pocainta , si cine poate sa se roage sa se roage pentru toate si pentru toti . N-am sa mai revin in aceasta problema .Am considerat ca trebuie sa mai fac aceasta completare pentru ca imi apasa sufletul .
Dumnezeu sa ne ierte !
Reply With Quote