Subiect: Credinta mea !?
View Single Post
Vechi 14.04.2008, 13:27:10
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

ura, minciuna, foamea lacomia si toate celelalte nu poti sa le pui pe seama lui Dumnezeu ci pe seama necredintei in Dumnezeu, k daca am fi cu adevarat credinciosi si am pazi scripturile, atunci am satura pe cel flamand, am da de baut celui insetat, n-am ura, n-am minti, nu ne-am lacomi si n-am fi dornici de castig urat, toate lucrurile negative din aceasta lume sunt efrctele propriei noastre necredinte si nepasari daca intelegi? da e adevarat unii oameni si poate pe buna dreptate, scarbiti de atata negativism, se intreaba unde-i Dumnezeu, asateapta o interventie divina in istorie, o interventie care sa stearga ura, violenta, minciuna, foamea, dar nu, nu se v-a intampla asa tocmai pentru ca noi am fost chemati sa le stopam, si tocmai noi le intretinem, Dumnezeu a dat libertate, nu ne manipuleaza, lasa la latitudinea fiecaruia sa aleaga, toti stiu si deosebesc binele de rau, numai k intentionat intretin raul, si inca ceva, Gandurile si faptele Lui Dumnezeu sunt atat de diferirite de ale oamenilor incat de multe ori nu-l intelegem, ni se par ilogice tocmai pt ca exista aceasta diferenta ca de la cer la pamant, in rest multa chibzuinta rabdare si dragoste
Reply With Quote