MINUNI SAVARSITE DUPA MOARTEA VLADICAI IOAN
5. IZBAVIRE DE UN OBICEI PACATOS SI RUSINOS (FOARTE PROBABIL, MASTURBAREA!)
Am suferit din copilarie de un obicei despre care mi-e jena sa vorbesc. M-a chinuit chiar si dupa ce am crescut mare. Am incercat din toate puterile sa scap de el, dar n-am reusit. In timpul Postului Mare ma abtineam de la savarsirea lui, si asteptam cu nerabdare venirea Pastelui pentru a ...(ce ingrozitor! Sa doresc Pastele pentru a ...!), si din nou ma lasam tarat de obicei.
Cand mi-am dat seama ca am inceput sa fiu dependent de acest obicei, am incercat sincer sa ma las de el, dar fara rezultat. De cateva ori atunci cand ma complaceam in el, imi spuneam: "Destul. Aceasta este ultima data". Dar, in ziua urmatoare, si chiar mai tarziu in aceeasi zi, viciul se repeta. Aflandu-ma in disperare, m-am aruncat la rugaciune catre Vladica Ioan: "Vladica, tu vezi ca sunt neputincios. Ajuta-ma!" De atunci, indemnul spre aceasta patima a disparut. Aceasta este marimea minunii, dar ce minune! Am simtit ca se implinise, am simtit imediat ca ma vindecase Vladica, caruia ii multumesc intotdeauna in rugaciunile mele. Au trecut multi ani si Vladica continua sa ma pazeasca.
A.S.
Bucura-te, sfinte Ioane, noule facator de minuni.
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
--------------------------------------------------------------------------------------
Mantuieste, Doamne, poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea Ta!
Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste
Si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau!
|