Subiect: Ajutor
View Single Post
Vechi 14.04.2008, 21:40:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de euftalia
Draga razvan, eu nu cerd ca pacatele stramosilor apasa pe urmasi, nu are logica, Dumnezeu judeca pe fiecare individual.
Draga Georgiana, tu ai fost obosita rau, de aceea nu poti dormi.
Sa nu te mai gandesti la schizofrenie, eu chiar am o forma din aceata, cu diagnosticul pus de mai multi medici, sunt mult mai mare ca tine, e adevarat, dar uite ca tot pot trai cu aceasta boala, acum sunt intr-o perioada buna. Eu sunt sigura ca tu nu ai.
Tu te-ai sugetionat avand-o pe mama ta bolnava, ai si citit multe pe net. este bun si internetul, dar uneori te influenteaza.
Scumpa mea, daca nu poti sa mergi deocamdata la biserica nu e nimic, Dumnezeu tot lucreaza in fiinta ta, sunt sigura ca esti o fata cuminte si buna.
Dumnezeu sa te pazeasca!
Euftalia draga mea, logica noastra din asta lume este o logica numai a noastra , o logica limitata, ca ori si ce de altfel ce apartine logicii noastre. Adevarul absolut apartine Bunului Dumnezeu, iar noi nu putem fi deasupra acestui adevar si nici nu putem sti sau analiza in vreun fel acest adevar. Suntem ingraditi de insasi nimicimea si neputinta noastra. Asa ca nu avem cum sa judecam ceva ce nu ne apartine si mai cu seama ceva ce nu intelegem nefind vrednici de astfel de intelegeri. Pui la fel de eronat problema, de a merge sau nu la biserica spunand ca nu este nimic grav in acest aspect. Credinta nu este facultativa sau dupa bunul plac al nostru. Ea ori este ,ori nu este pentru noi. Deci mare bagare de seama la jumatati de masura, pentru ca in ortodoxie, asa ceva nu este cu putinta, unde la alte religii sau culte este cu putinta, in a improviza, a inlocui sau a cosmetiza credinta insasi si de fapt de a o indeparta de la adevarata ei valoare . Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar o toleranta de genul ce tu o propovaduiesti , face mai mult rau decat bine.
Reply With Quote