View Single Post
Vechi 15.04.2008, 05:00:09
alin.laurentiu alin.laurentiu is offline
Member

Data înregistrării: 15.04.2008
Implicit

Foarte OK. Sunt de acord cu solidarizarea globala cu tibetanii, dar cu toate acestea nu as vrea ca mii de sportivi care participa la Jocurile Olimpice sa plece acasa. Cum ar fi ca tu sa te duci la servici si fima care a inchiriat spatiul in care tu muncesti spre a primi bani sa faca greva si alte manifestari pe motiv ca exista in acel bloc o baba care mananca ciorba de pisici sau caini sau ce dumnezeu mai omoara astia prin ziua de azi. Si tu sa nu primesti bani pentru ziua aia. Nu cred ca ai fi de acord.
Atentia mondiala a fost deja atrasa. De ce nu vin sa boicoteze Summitul NATO sau de ce nu merg la Haga la Curtea Internationala a Drepturilor Omului. Iar chinezii mananca de secole caini, cai si alte animale.
Asta ma enerveaza pe mine la culme in ziua de azi. Hai sa stingem flacara olimpica. Asa si? Cati tibetani au supravetuit din cauza acestei actiuni. O sa spuneti ca se mai pot face alte mainfestari si poate nu stiu ce se intampla. Se poate. Dar cred ca multi dintre noi stim deja raspunsul. Nimic nu se va intampla. Chiar crezi ca China va sta cu mainile in san sa vada cum marsaluiesc zeci de oameni pe strada. O sa se ajunga la violente. Sa nu uitam ca e un sta comunist. Nu ma intereseaza neaparat de Jocurile Olimpice, dar cu ce ajuta toate acestea. Decat ca o sa genereze si alte probleme!!!
Reply With Quote