Subiect: Aderarea la U.E.
View Single Post
Vechi 25.10.2006, 18:19:02
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irina77
Exista o initiativa a Bisericii de a strange semnaturi, ca sa se introduca in textul Constitutiei ca nu se pot casatori decat un barbat cu o femeie. Interesati-va de formulare la biserica voastra.
O initiativa foarte laudabila...DAR.Trebuia sa existe un DAR,totul parea prea frumos.La o prima vedere totul pare foarte bine,dar exista un interes ascuns aici.Am primit si noi,in Constanta acele brosuri despre acest referendum.Nu stiu de ce,dar am avut o banuiala ca mai este si altceva,ceva ascuns sub masca acestui referendum atat de laudabil.Confirmarea banuielii mele am primit-o de la un post de radio ortodox local,unde preotii de acolo au aflat ce se ascunde de fapt in spatele acestei actiuni.In primul rand,acest referendum nu este organizat de catre BOR,ci de catre biserica baptista.Dar asta nu este asa de important.Important este faptul ca s-a lasat impresia ca acest referendum a fost facut de catre BOR,deoarece majoritatea cetatenilor romani sunt ortodocsi.Oamenii vor semna pe o hartie unde nu scrie scopul actiunii,aceste hartii vor fi centralizate la primarii,iar semnaturile respective vor putea fi folosite in ale scopuri,am inteles ca electorale.
Asa ca atentie.
Reply With Quote