Subiect: Credinta mea !?
View Single Post
Vechi 15.04.2008, 18:59:19
istoica istoica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PaulP
ma trezeam noaptea sa citesc din plsaltire si sa bat metanii. Imi era drag, o faceam cu bucurie in suflet si cu nadejde. Sincer sa fiu o faceam dar fara un scop anume. Nu ceream nimic in rugaciunea mea, nici pentru mine si nici pentru altii. Eram doar fericit ca o pot face.
Cu siguranta iti este dor de vremurile acelea! Asa o experienta nu se traieste decat cu Dumnezeu. Pui multe intrebari. Oare ai citit Biblia? Ai vazut ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora? Ceea ce traim acum este urmare a relatiei fiecaruia dintre noi cu El. Facem toti poruncile Lui, ne va vi bine la toti. Altfel, daca toti vrem sa ne implinim dorintele noastre care n-au nici o legatura cu poruncile divine, culegem ce am semanat;fiecare in parte si toata omenirea. Nu este obligat Dumnezeu sa ne dea toate bunatatile si noi sa-l tratam cu dispret sau in cel mai bun caz cu ignoranta. Oricum, ne da intotdeauna mai mult decat meritam. Nu ne-a invatat(citez din memorie):"Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea lui si toate celelalte se vor aduga voua"?
Reply With Quote