View Single Post
Vechi 15.04.2008, 19:49:12
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SsAgEnT
eu urasc orice religie care nu ma lasa sa cred in d-zeu in felul meu, iar ortodoxia uraste alte religii si le ia in ras deoarece vrea sa fie ea mai cu mot

just my opinion
Ortodoxia nu vrea sa fie mai cu mot ci ea este cea despre care MINTUITORUL spune ca nici portile iadului nu o va biruiDaca vrei sa fii intradevar liber alege credinta crestinortodoxa ca iti de cea mai mare libertate de gindire ,caci DUMNEZEU ESTE IUBIRE si e bine sa te atasezi de un asa Dumnezeu care s-a lasat rastignit ca sa scape pe OM ,muritor prin pacat,de moartea vesnica.Confunzi ura cu INTOLERANTA FATA DE MINCIUNA ,care imbraca multe forme.Primul intolerant fata de minciuna a fost IISUS HRISTOS care a spus:INAPOIA MEA SATANO!nU IA IN RIS OAMENII ACELOR ALTE RELIGII CI ORTODOXIA IA IN RIS VICLENIA DIAVOLULUI PE CARE O DISCERNE,in modul cum actioneaza n diverse forme si religii spre inselarea oamenilor ca ei sa nu cunoasca ADEVARUL ,care este PERSOANA ,adica este IISUS HRISTOS.Dumnezeu sa te lumineze sa ajugi sa te bucuri de adevarata libertate care este aceea in IISUS HRISTOS.
Reply With Quote