Citand erzbet:
Citat:
Vsovi, ma ingrozesc. Doamne fereste sa faci vreun copil. Fratilor, cei care apeleaza la pedepse fizice, indiferent ca sunt parinti sau profesori, au o problema. Nu se pune problema acum, insa daca as avea un copil care mi-ar veni acasa batut de vreun profesor, nu m-as lasa pana nu respectivul ar zbura din invatamant, pt ca nu are ce cauta acolo!!! Nuia, coji de nuci, ma mir ca nu ati ajuns la bici(dar nu e timpul pierdut).
|
Soro,
Faptul ca, citez "nu m-as lasa pana respectivul ar zbura din invatamant" denota mandria si orgoliul tau. Poi, cum in urma cu 100 de ani sa zicem, cand se aplica asupra copiilor educatia traditionala, acestia erau cu mult mai ascultatori si aveau un grad mai mare de bun-simt? Daca tu nu-ti educi plodul cum se cuvine, e necesar sa ti-l educe altii, ca altfel ar deveni cu adevarat un handicapat mintal cum sunt circa 75-80% din copiii generatiei actuale, cu calitatile descrise la postarea mea anterioara, tot pe acest thread.
Parerea mea, a pacatosului si nemilostivului: ia, soro Erzbet, si te mai smereste putin cu ajutorul rugaciunilor spuse din inima si cu tot sufletul.
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
---------------------------------------------------------------------------------------
Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale, curateste toata faradelegea mea. (Psalm 50, 1:2)