View Single Post
Vechi 16.04.2008, 14:33:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

sa intzeleg erzbet draga ca itzi pasa tzie mai mult de sufletul copilului decat parintele profesor respectiv? degeaba invoci toate articolele respective, ca te uitzi doar la tolerantza shi la discriminare shi la violentza shi abuz dar dumneata nu tzi seama de ce ai face dumneata daca ai fi pusa sa grijeshti o clasa care o ia fiecare in toate directziile... ca acele este shi preot in satul respectiv din cate am intzeles... sa vedem cum ai raspunde dumneata in fatza lui Dumnezeu shi ce ai fi facut dumneata cand ai shtii ca cu shuvitza aia el mergea inspre slava de la lume pentru tanarul mishto sau sexi sau haios al zilelor noastre.... ce se urca pe scena shi-shi arata goliciunile shi apoi se ingroapa intr-un bar, sexi-club shi vegeteaza acolo din banii parintzilor pe cafele sau din lucru bratzelor sale dand apoi lectzii de laudaroshenie..... ce ai face dumneata... e adevarat ca eu nu l-ash fi tuns, ci l-ash fi "altoit" cu cateva nuielushe peste manutzele cu care shi-a vopsit shuvitza lasata sa atarne in vant shi cu care ishi naclaieshte frizura ca sa placa oamenilor.... ???:(:( deci cum ai fi procedat? ca shi eu tot din iadul comunist vin, dar acum e vorba de cava mai jos decat iadul, de iadul iadului 279x:(
Reply With Quote