View Single Post
Vechi 17.04.2008, 14:30:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PadreCory
Ma bucur sa pot dialoga cu fratii mei ortodocsi, sa ne cunoastem mai bine si sa vedem cat de apropiati suntem dar in aceasi timp sa putem vorbi cu calm si despre punctele care inca ne despart.
poi voi vad ca facetzi unime de biserici, cautatzi puncte comune shi puncte ce ne despart shi in final facetzi o biserica a ... compromisului... dar in Credintza e vorba ca Una Sfanta Biserica shi ea exista, a fost data de sus de la Dumnezeu, o va curatzi Hristos, shi va uni Cerul cu Pamantul pe pamant.... deci unimea nu se face la nivel de uniri de biserici... ci va fi a fiecaruia care vrea sa urmeze lui Hristos in voia lui Dumnezeu din Sfanta Biserica Sa...

deci va rog sa incercatzi sa nu ne aburitzi cu fratzia institutzionala... ceva gen a uni planurile unora cu ale altora... ca e vorba ca trebuie sa..., dar iata:

CLD:"Vin cu cele scrise în carte, vin sa Ma desavarsesc, vin sa curat biserica, de idoli si sa scot uraciunea pustiirii din locul Meu cel preasfant, caci planurile Mele nu sunt ca planurile voastre, si cine este cel ce se ridica împotriva? Sa vina sa lupte cu Mine, caci vai celor ce încurca planurile Domnului! Vai celor ce fac planuri fara Mine!"
Reply With Quote