Nu minti Padre Cory!!! VaticanI nu a fost un conciliu ecumenic ci unul particular.Si prin aceasta dogma s-a proclamat oficial luciferismul in biserica romano-papala .deja au aparut nuclee de schisma in biserica romano-papala. nu uitati ca din vina bisericii romano-papale a aparut protestantismul ca o reactie de aparare impotriva pseudocrestinismului papal.Infailibil este numai Dumnezeu si prin uzurparea atributelor lui Dumnezeu Biserica romano-papala a devenit una biserica lucuferica iar prin atribuirea de calitati dumnezeiesti unui om ati devenit biserica idolatra.D-ta Padre Cory nu faci nimic altceva decat sa repeti pe de rost precum o caseta audio niste afirmatii ca si cum ar fi axiome dar nu esti in stare sa le sustii dogmatic in mod coerent incat am aceeasi senzatie ca si cum as admira un papagal(scuza-ma,nu este o injurie, ci incerc sa exprim exact senzatia mea!)Dar in materie de crestinism nici o creatura sau o adunatura de creaturi(char si sinod,cnciliu etc.,indiferent de grad)nu poate emite axiome sau hotarari axiomatice.Singurul care a emis axiome de credinta adevaruri axiomatice si hotarari axiomatice este Mantuitorul Iisus Hristos.Un conciliu poate doar sa aplice efectele adevarurilor hristice.Chiar si un conciliu care isi piermite sa nu-si fundamenteze hotararile pe axiomatica hristica devine anticristicsi hotararile unui asemenea conciliu sunt eretice si nule din punct de vedre dogmatic.Asa ca lasati abureala si explcati(daca sunteti in stare ca prot catolic ce va fi studiat si Evangheliile) si argumentati dogmatic prin argumente hristice infailibilitatea papala pt ca fiind crestin mu ma intereseaza hotarai conciliare luciferice.Putem dezbate cinstit atat timp cat va bazati pe axiomatica hristica iar daca va abateti de la ea sunt nevoit sa va tratez ca pe un dusman al Stapanului meu Iisus Hristos
Intr-a devar biserica romano-papala este unica biserica particulara cu radacini apostolice care si -a luat tupeul de a se transforma in biserica idolatra dupa modelul lui Nero prin care seful statului era declarat oficial zeu.Deci papa seful statului Vatican prin infailibilitate a fost proclamat egalul lui Dumnezeu!NERO..isi vede preluata mostenirea ideologiga.halal crestinism!
|