18.04.2008, 10:15:14
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.03.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Cheia ca un homosexual sa se vindece, este sa il primeasca pe Dumnezeu din nou in constiinta lui, si sa isi lase mintea condusa de Dumnezeu prin lepadare de sine.
|
dar cum poate ajunge la asta, practic? cum poate fi declansat acest proces din afara?
|
Ioan 3
3. Raspuns-a Iisus si i-a zis: Adevarat, adevarat zic tie: De nu se va naste cineva de sus, nu va putea sa vada imparatia lui Dumnezeu
(...)
19. Iar aceasta este judecata, ca [color=green]Lumina a venit in lume si oamenii au iubit intunericul mai mult decat Lumina. Caci faptele lor erau rele.[/color]
20. Ca oricine face rele uraste Lumina si nu vine la Lumina, pentru ca faptele lui sa nu se vadeasca.
21. Dar [color=red]cel care lucreaza adevarul vine la Lumina[/color], ca sa se arate faptele lui, ca in Dumnezeu sunt savarsite.
Citat:
În prealabil postat de mirelat
ce il poate face sa se rupa de aceasta patima?
|
PORUNCA CLARA a lui Dumnezeu trebuie sa ii constientizeze ca trebuie sa rupa cu aceste patimi:
1 Corinteni 16
9. Nu stiti, oare, ca nedreptii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu? Nu va amagiti: Nici desfranatii, nici inchinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, [color=red]nici sodomitii,[/color]
10. Nici furii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rapitorii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu.
11. Si asa erati unii dintre voi. Dar v-ati spalat, dar v-ati sfintit, dar v-ati indreptat in numele Domnului Iisus Hristos si in Duhul Dumnezeului nostru.
12. Toate imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos. Toate imi sunt ingaduite, dar nu ma voi lasa biruit de ceva.
13. Bucatele sunt pentru pantece si pantecele pentru bucate si Dumnezeu va nimici si pe unul si pe celelalte. Trupul insa nu e pentru desfranare, ci pentru Domnul, si Domnul este pentru trup.
|