View Single Post
Vechi 18.04.2008, 13:13:05
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

"Eu niciodata nu le-am dat dreptate copiilor in fata profesorului ,chiar daca unele decizii nu mi-au convenit(note in lucarari date pe nedrept ,etc)"

Pacat. Daca avea dreptate profesorul, copilului ii trebuia explicat acest lucru. Insa daca nu avea, copilului trebuia sa i se dea dreptate; macar sa stie ca desi a luat o nota mica incorect, are dreptate. Pentru multi si asta e o consolare.
Nu, in ziele noastre, un parinte normal nu accepta sa ii vina copilul batut de la scoala. Precum bine a spus si Noesis, copiii problema sunt cei batuti, nu cei nebaturi. Copilul inca de la nastere dezvolta un anumit tip de personalitate, care este mult timp in schimbare. Pacat ca nu multi inteleg acest lucru. Si daca de mic e obisnuit si educat cu metode ce exclud violenta fizica, va fi complet debusolat cand va primi o palma la scoala de la un profesor. Sau cand va fi tuns, impotriva vointei sale.
Sa fi venit copilul de la scoala deprimat ca profesoara de chimie i-a spus ca e analfabet,prost, ca nu va trece clasa, sa se transfere mai bine la liceul autobuzu ca scoala nu e de el.(si asta e un exemplu minor). Cum sa dai dreptate profesorului?
Reply With Quote