Citat:
În prealabil postat de erzbet
"Eu niciodata nu le-am dat dreptate copiilor in fata profesorului ,chiar daca unele decizii nu mi-au convenit(note in lucarari date pe nedrept ,etc)"
Pacat. Daca avea dreptate profesorul, copilului ii trebuia explicat acest lucru. Insa daca nu avea, copilului trebuia sa i se dea dreptate; macar sa stie ca desi a luat o nota mica incorect, are dreptate. Pentru multi si asta e o consolare.
|
Draga mea si profesorul este o autoritate de care trebuie tinuta seama.
Din ce spui tu ,profesori incompetenti ,batausi ,nu prea am intalnit sau copiii mei nu au avut parte.
Un coleg de clasa al baiatului meu l-a strivit cu usa la cap incat era sa-l loveasca la tampla.
I-am spus invatatoarei si l-a luat de urechi.A gresit invatatoarea ?
Poate profesorul a gresit ,a fost neatent sau obosit cand a corectat lucrarea ,ce mai conta un punct?
Voi elevii vreti dreptatea cu orice pret.Sunteti voi atat de corecti si cuminti si ati fost nedreptatiti?
I-am explicat fetei mele sa accepte si unele nedreptati ,in viata nu totul e pe roz ,nedreptatile de mai tarziu sunt mult mai amare decat cele de acum ,din scoala.
Asta e voia lui Dumnezeu ,traim intr-o societate imperfecta.
Dar ca sa o schimbam trebuie sa ne schimbam noi mai intai ,noi trebuie sa fim exemple bune pt.cei din jur.