Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Erzbet,
Tu macar ai absolvit un liceu, ca sa poti sa-ti dai cu parerea despre ce va fi cand vei fi tu mamica? Daca nu l-ai absolvit si te si gandesti la copilul tau, e deja foarte grav. Cum ii vei pedepsi tu pe adultii care ii vor fi "facut rau" acestuia? Cata vreme nu-l ai (au cumva vrei sa ai unul din flori, eleva fiind inca?)...
Inseamna ca ai acumulate in tine niste frustrari de care ai face bine sa te desparti cat mai repede. Nu stiu de unde si cum le-ai acumulat, dar, oricum, iti fac suficient de mult rau, daca deja "fauresti" asemenea planuri de razbunare impotriva unor personaje virtuale, care eventual, l-ar putea pedepsi, si pe buna dreptate, pe eventualul tau fiu pentru ceva ce intr-adevar a gresit...
|
Am 12 ani, am 3 copii din flori, al patrulea e pe drum si ma pregatesc sa rastorn lumea. Sunt frustrata pentru ca la varsta asta vroiam sa am deja 5 copii. Discutam totul ipotetic, daca urmareai mai multe discutii despre parinti si copii(ceva cu bataia rupta din rai) iti dadeai seama si nu mai era nevoie sa faci asemenea supozitii de prost gust. Nu te obosi sa raspunzi, rabdarea mea are o limita. O zi buna