Citand erzbet
Citat:
Am 12 ani, am 3 copii din flori, al patrulea e pe drum si ma pregatesc sa rastorn lumea. Sunt frustrata pentru ca la varsta asta vroiam sa am deja 5 copii. Discutam totul ipotetic, daca urmareai mai multe discutii despre parinti si copii(ceva cu bataia rupta din rai) iti dadeai seama si nu mai era nevoie sa faci asemenea supozitii de prost gust. Nu te obosi sa raspunzi, rabdarea mea are o limita. O zi buna
|
Iertare,
Dar stupizenia ta, Erzbet, in a sustine ca un copil trebuie pus pe un piedestal de catre parinti, sa i se permita totul, ba chiar sa i se ia apararea in fata unor adulti care stiu ca l-au pedepsit pe buna dreptate (si nu impingand zicala "bataia e rupta din rai" la extrem, insa aplicandu-i totusi cateva corectii chiar si cu pretul umilirii acestuia in public, ca deh, daca copilul nu este invatat a fi smerit de catre parintii care-i "sufla mereu sub coada" (ierata fie-mi expresia!), trebuie sa-l obisnuiasca un strain cu asa ceva) seamana a mandrie luciferica. Cum poti sa-i iei, ca parinte, apararea in orice situatie, indiferent daca e sau nu vinovat? Mai bine e sa-l poti chiar umili in public ca parinte, sa sufere o rusine trecatoare decat mai tarziu ACEST SPECIMEN DE COPIL sa sara asupra ta la bataie sau SA-TI VORBEASCA FOARTE URAT in calitatea ta de parinte. Iar daca nu vrei sau ti-e mila sa faci tu aceasta cu copilul tau, macar da-le voie altora sa faca educatie cu el, caci MILITARIA, DATA JOS DIN POD, (neimpinsa la extrem...) il poate disciplina pe copil asa cum nimic altceva nu poate sa faca.