ROMTELECOM este o companie, OK! care deservaste o tara numita Romania. Nu e de loc greu sa formezi 932 sa te convingi, sa vezi in ce limba iti vorbeste.
Cred ca si compania asta are niste clauze, contracte semnate. Nu, chiar nu ma pricep, nu cred eu ca poate fi asa, de capul ei, dar e revoltator ce se intampla.
...Si asta imi aminteste de copilarie. Eram in tabara la Chirui, o localitate pe undeva, pe langa Vlahita, si nu stiu de ce intr-o dimineata nu am mers la micul dejun. Mai tarziu am mers la bucatarie si am cerut o bucatica de paine. Intelegi? Un copil flamand a cerut o bucatica de paine! Putea fi oricare copil din tara asta. Mi s-a spus ca primesc paine doar daca cer in ungureste. Ori eu stiam doar limba romana, singura limba care se vorbea in casa parintilor mei. Am inceput sa plang pentru ca eram mica si pentru ca-mi era foame, dar paine nu am primit.
Vrei sa ajungem, Doamne fereste! sa ne rugam de telefoniste in ungureste sa ne faca un serviciu pe care, deocamdata, il platim in bani romanesti?
|