Subiect: dinozauri
View Single Post
Vechi 19.04.2008, 11:43:32
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m

Ceea ce ai citat din Cartea dreptului Iov arata ca dinozaurii au fost contemporani oamenilor, neavand o vechime mai mare decat vechimea omului pe pamant: 5000 de ani.
Si imi mai sugereaza ceva: greoaiele reptile au disparut de pe fata pamantului nu din cauza cine stie carui asteroid a carui traiectorie cereasca s-a intersectat cu aceea a pamantului, ci in cursul Potopului biblic, deoarece o ditamai reptila, daca ar fi fost luata pe arca lui Noe, prin greutatea ei ar fi dezechilibrat-o imediat si ar fi scufundat-o in adancu apelor potopului.
Eu nu cred ca dinozaurii au fost contemporani cu oamenii, asta ar insemna ca voi sa acceptati ideea evolutionista, in care homo sapiens isi purtau de grija sa nu fie gasiti de Tiranozaurus Rex :D
Razvane, eu stiu ca in Biblie scrie ca Dumnezeu a dat porunca lui Noe sa ia din toate vietuitoarele cate o pereche, iar daca dinozaurii ar fi existat fii sigur ca i-ar fi luat si pe ei saracii, ca doar ei nu aveau nici o vina ca traiau :dontgetit:
Si referitor la descrierea Leviatanului din Biblie, eu nu cred ca e descris un dinozaur acolo, ca nu are nici o importanta sa ne fi spus Dumnezeu cum aratau dinozaurii, ci a fost descris somptuos Lucifer. Chiar faza asta m-a amuzat, cum puteti sa crede-ti ca leviatanul a fost dinozaur? :) Fiti seriosi....
Reply With Quote