Subiect: mir vsem!
View Single Post
Vechi 20.04.2008, 09:44:19
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Bisericile ortodoxe nu au impartasire cu biserici luciferice sau anticristice si vor sarbatori data Pastelui nedespartite si dupa propria lor decizie.Asa ca mai lasati provocarile.Imi pare mie, sau lumina vine la Sf Mormant doar atunci cand Pastele este sarbatorit impreuna de toti ortodocsi si putin ii pasa de data la care se fatarnicesc a sarbatori pastele altii.Cum nu va pricepeti la ortodoxie si nici la prea multa teologie ar fi mai cu bun simt ca d-voastra Padre Cory sa nu mai lasati intrebarile imsinuante si sa mai studiati Evangheliile si dreptul canonic.Problemele interortodoxe le rezolvam intre noi cei ortodocsi fara a fi nevoie de interventii straine.Un oarecare poet de expresie romaneasca ne-a lasat doua versuri edificatore:
,,De desarte visuri sa nu ne-nselam,
Moarte si sclavie la straini aflam...'
Ca bun roman, poate cunoasteti care este numele acestui poet Este un poet national.Am vazut pe alt topic cum va place sa emiteti axiome ,numai ca nu sunteti in drept nici macar pt sfaturi.Fiti sigur ca bisericile ortodoxe nu vor tine seama de data la care sarbatoreste Vaticanul Pastele,iar daca biserica romano-papala vrea, poate sa subscrie la ortodoxie daca se leapada de eresuri si face penitenta.Stiti f bine ca din vina D-voastra am devenit antiecumenist!
Reply With Quote