Subiect: mir vsem!
View Single Post
Vechi 20.04.2008, 16:42:04
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Pt a aprecia corect unele idei eu trebuie sa constat pregatirea si valoarea teologica a emitentului.dar cand cineva vine doar cu duh misionar nu pot sa constat decat ceea ce ma obiga cel ce emite idei.eu a m fost mereu deschis cu spre dialog dar sincer vorbind,felul d-vostra ce se vrea axiomatic ma face sa cred ca am fost un prost cand nu i-am luat in seama pe antiecumenisti.Ideile abstracte nu au nimic comun cu teologia crestina si de aceea omul care le emite sau le sustine, da valoare sau nu ideilor.Cand postezi ceva pe forum ,esti apreciat dupa calitatea a ceea ce postezi si nu dupa ceea ce esti sau nu esti in realitate; dar trebuie sa fii apreciat. pt ca cei ce vad ce postezi au dreptul pt a efortul de a citi, sa-si faca o parere despre cel ce posteaza si despre ce posteaza.Si nu este vina lor daca parerea este rea ci a celui ce a postat pt ca nu a raspuns pretentiilor cititorilor.E riscant sa nu apreciati cultura teologica a ortodocsilor si sa veniti cu axiome pe care nu le puteti sustine dogmatic.Eu imi asum riscul de a fi perceput intr-un mod sau altul.daca nu-mi convine cum sunt apreciat ma apar incercand(dupa priceperea mea)sa argumentez dogmatic.dar a repeta fara a argumenta denota neputinta datorata lipsei de instructie dogmatica(acesta este o precizare grnrrala nnu la persoana) sau lipsa de respect pt ceilalti(deci un fel de insulta)Deci nu va suparati,demonstrati ca nu am dreptate!Forumul este un spatiu de tip agora si acolo idile se sustin prin argumenare.Ordinul iezuitilor a dezvoltat magistral tehnica argumentari dar este regretabil ca eu cunosc aceasta tehnica iezuita desi sunt ortodox iar d-voastra ca preot catolic n-o cunoasteti,sau nu aratati ca o cunoateti.Fie ne tratati superficial din trufie, fie intr-adevar nu cunoasteti tehnica argumentarii ,fie nu aveti resurse dogmatice.Dar rezultatul este acelasi!
Reply With Quote