Subiect: Filme
View Single Post
Vechi 21.04.2008, 10:42:23
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Subscriu la ceea ce au spus mai sus fratii nostri.

Spovedanie in primul rand. Uite ce am inteles eu din ce carti am mai citit: atunci cand ai un pacat,esti ispitit de un anumit diavol(in cazul tau cel al desfranarii). Treptat pacatul devine obicei si patima,deci boala a sufletului.

Ca sa te vindeci trebuie in primul rand sa inlaturi diavolul. Cum? Prin spovedanie inlaturi pacatul si diavolul ispititor. Parintele la care te vei spovedi va stii sa te indrume. Din cate stiu pentru astfel de pacate este recomandat sa ai activitate fizica, sa tii post si sa faci metanii(sa iti nevoiesti trupul).

Sa nu iti fie rusine. Parintele stie ca omul zilelor nostre este ispitit si ca de cele mai multe ori cade si greseste. El stie ca diavolul este un fin ispititor caruia doar cu credinta ii poti rezista.

Tu practic marturisind aceasta fapta a ta, marturisesti ca nu te rogi, ca nu postesti si ca nu il iubesti pe Dumnezeu. Asta facem cu totii, toti suntem pacatosi.

Deci profita de aceasta saptamana de post si marturiseste-te. Vei vedea altfel lucrurile dupa, vei mai cadea din cand in cand, important este sa iti dai seama ca este firesc sa fie asa pt ca esti om, dar sa te lupti sa izbandesti.

Doamne ajuta!
Reply With Quote