View Single Post
Vechi 28.10.2006, 11:10:06
euftalia euftalia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stefan500
Nu o sa asteăpt niciodata nici o fata. Nu o sa salvez niciodata nici o chestie vechie. Niciodata n-o sa fiu apreciat pentru ceea ce sunt. Si nici de mila nu mai pot sa-mi plang ca e o mare prostie.
Se zice ca trebuie sa sper pentru niste vremuri mai bune, dar, mie, in utima vreme imi merge din ce in ce mai rau. De exemplu, ma intelegeam bine cu verisoara (bine, uneori erau exagerari din partea mea), si ea mi-a fost luata... Adica trebuie sa-mi fie frica sa o sun pe verisoara mea, ca risc sa raspunda un idiot. Si asa va fi cu totul. Nimic nu va fa mai fi la fel... Tot ce am avut frumos si inca a ramas in viata mea va disparea! Si atunci de ce sa mai traiesc? Sa ma chinui?
Ar trebui sa mai vorbesc cu Dumnzeu. Dar ce, Dumnezeu are nevoie de unul care ba este cu El, dar atunci cand ii merge greu Il injura. Nu, nu are nevie de asa un om. Acum sunt suparat pe el, si poate din mandrie, poate pentru ca stiu ca N-o sa ma ierte, nu mai vreau si nu pot sa-I mai cer iertare...
Nu trebuie sa te rogi daca nu poti. Iisus este plin de mila! nu inseamna ca daca la necaz gandesti multe, cum ca esti ateu sau suparat pe Dumnezeu, El tine cont. Ii este mai mila de tine dacat de un om echilibrat si vesel. Nu a zis Iisus "nu cei sanatosi au nevoie de doctor ci cei bolnavi".
Dragul meu Stefan, este suficient sa iti faci semnul crucii, si incearca sa nu mai vezi totul in negru. Eu insist ca viziunea asta sumbra a ta se datoreaza unei stari depresive. In consecinta ingrijeste-te. Daca nu vrei sa mergi la un doctor bun care sa te ajute, macar ia vitamine, b-uri in mod special, miere de albine, odihneste-te si nu mai vedea pe toti oamenii ticalosi, toti avem ceva bun in noi, si toti avem scuze pentru greselile noastre. Nu mai suferi asa dupa verisoara ta. Nu inseamna ca daca are un prieten, tu nu mai esti varul ei. Sunt doua lucruri diferite, tu ii esti ca un frate.
Promite-mi ca nu mai deznadajduiesti. eu am trecut prin deznadejde la 16 ani, si mie mi se parea ca nu mai pot continua, nu ma mai atragea nimic, eram trista imi rea rau, de fapt aveam o depresie puternica si o astenie de la invatat pe un substrat de predispozitie la boala. Dupa vreo 5 luni de chin, s-a ivit iar soarele in viata mea si am simtit ca renasc. Nu dispera, iti spun ca daca te ingrijesti de sanatate vei vedea viata cu totul altfel. Iar Dumnezeu sa stii ca ne iubeste neconditionat, vesnic si ne ajuta, dar noua uneori ni se pare ca a incatat sa o faca, este fals. Iti doresc numai bine!
Reply With Quote