View Single Post
Vechi 22.04.2008, 14:17:49
ancalpop ancalpop is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Nu ma descurajezi in nici un fel, pentru ca eu percep tot ce ma inconjoara cu cele 5 simturi si atat. Poate ca sunt eu prea afundat in lumea asta, sunt prea pacatos sa simt si sa vad dincolo de materie, poate nu sunt atat de avansat sa simt ce simte Traditie, eu nu pot sa cred ca nu stau pe nimica, eu simt ca stau cu picioarele pe Pamant, respir un aer cat se poate de real, vad natura cat se poate de frumoasa, vad lumina soarelui, nimeni nu ma va convinge ca ceea ce percep cu cele 5 simturi este de fapt o iluzie, asta ar insemna sa fie totul un Matrix, ceea ce nu voi crede in vecii vecilor, eu nu vreau sa cred ca traiesc in Matrix. Atunci cand mananc un fruct sau beau un suc bun, il beau cu adevarat, pentru mine viata nu este o iluzie, ci este trecatoare, dar NU o iluzie.
A, ca ingerii vor strange ca un sul si Cerul si Pamantul la Judecata de Apoi, asta e cu totul alta treaba, plus ca lui Dumnezeu nu ii este greu sa stranga sul tot universul asta material. Oricum, poate o fi si cum spune-ti voi, dar eu unu deocamdata sunt limitat, pacatos, dar fericit si bucuros pentru ca exist! :)
Ma bucura tare mult ca mai sunt si oameni care traiesc cu picioarele pe pamant si care se bucura de tot ce-i inconjoara si care pot sa-l laude pe Dumnezeu minunand-u-se de creatie.
Reply With Quote