View Single Post
Vechi 22.04.2008, 21:37:56
BotosRemusEmilian BotosRemusEmilian is offline
Banned

Data înregistrării: 02.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Darius
Se pare ca unii mai noi si mai vechi de pe aici au devenit un soi de activisti ortodocsi.
Fratilor, la modul in care l-ati admonestat pe omul ala, care e adevarat ca e ceea CE DUMNEZEU INCA ACCEPTA, (se pare ca voi nu), ati dat dovada de canibalism crestin. Nu cred sa mai pun in discutie ca l-ati pomenit cu bunatate in rugaciunile de seara, Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc. Nu uitati ca pe vremea marilor invatati farisei, curvele se mantuiau si hotii si talharii erau primii care au intrat deodata cu Hristos in viata vesnica. Mai multa smerenie si intelegere. Respectati ratacirile si greselile tuturor ca si cum ar fi ale voastre.
Dumnezeu sa ne ajute.
Darius, sa nu te miri de ce iti va merge rau in viata. Iarta-ma si sa nu te miri. iar Ortodoxia nu este si nu a fost niciodata canibalism, neatentule frate, sau sa-ti spun ratacitule frate ? Ea este Calea, Adevarul si Viata, care duce la Mantuire si Imparatia Cerurilor. Nimic altceva nu duce acolo. Iar in ceea ce priveste "respectarea ratacirilor si greselilor" celor de langa mine, niciodata !
Pacat si osanda isi ia cel ce face aceasta. Datori suntem noi cei tari, sa purtam neputintele celor slabi (Romani), datori suntem sa ajutam cat de mult putem pe cel de langa noi, cu cuvantul, cu fapta si cu gandul. Mai ales cu gandul. Adica rugaciunea. Iar acestea cu Iubire. Fara iubire, nu sunt cu putinta si ratacim si noi pe langa ei, orbi pe langa orbi. Asa ca frate neatent, (sau sa-ti spun frate ratacit ?) daca vrei sa intelegi ce ti-am scris, vei intelege. Si te rog, nu raspunde acestui raspuns al meu, pana nu vei citi din Vietile Sfintilor, Viata Sfantului Vasile cel Mare, cu tot cu minunile lui. Daca raspunzi fara sa citesti, o vei face cu manie si mandrie si iara iti faci pacate. Doamne ajuta !
Reply With Quote