Sa stii ca imi trezisei interesul despre acest duhovnic...Eu nu zic ca ar fi cu intentie rea ceea ce facut (de fapt nici nu am citit cartea ca sa pot nega ceva cu privirea la ceea ce scrie acolo)
Dar daca tu spui ca Parintele Gabriel urma sfaturile Parintelui Argatu e mai mult posibil sa se fi aflat ( nu intentionat) sub inselare...
Dupa cate am citit eu exista foarte multi vrajitori care fac "magie alba" cum o numesc ei, adica magia cu care se incearca ceva pozitiv dar de fapt magia este de un singur fel..si se lucreaza cu puterile intunericului...
Din cate stiu sunt multe indoieli despre invatatura Parintelui Argatu..am mai auzit...Tot la fel este ciudat, faptul ca a fost dezgropat de catre credinciosi, la numai 7 ani de la deces,(nici Parintele Cleopa, care zic eu era de o traire mult mai adanca si nici Parintele Arsenie Boca pe care eu il consider cel mai mare duhovnic contemporan roman nu au fost dezgropati la un termen asa de scurt) Si osemintele Parintelui Argatu nu prezinta caracteristici de Sfinte Moaste.
Parerile sunt impartite stiu ca parintele Argatu isi formase ceva ucenici si are si acum multi dar ar fi bine ca acestia sa ia aminte si sa fie atenti ca si prin slujitori biserici intra vrasmasul, asa ca imi cer scuze daca i-am dezamagit pe ucenici Parintelui Argatu ... daca au timp nu ar strica sa asculte predica de pe urmatorul link unde Parintele Gheorghe reda din invatatura Sfintilor Parinti despre deosebirea duhurilor: iar prin minutul 41 al predicii spune clar si lamurit despre Parintele Argatu
http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/262/Pogorarea-Sfantului-Duh