View Single Post
Vechi 24.04.2008, 08:57:57
pauldani pauldani is offline
Member

Data înregistrării: 06.01.2008
Implicit

Putem face un studiu. Sa ne uitam in calendar la zilele de post si sa luam fiecare Crestin-Ortodox(ma opresc doar la aceasta categorie), sa vedem cati sunt "normali" si cati sunt "debili"..sa vedem ce se alege de tara asta...
Taina nu e numai taina cununiei..Taina e casatoria, unirea celor 2, care tine toata viata(cand raman impreuna crestineste si cauta ceea ce presupune casatoria, nu ma refer la un mod de organizare sociala....)..nu e locul nostru in casatoria acelor persoane..si nu e locul pe forum sa ne bagam in intimitatea acestor persoane..Daca Duhul Sfant vine si concepe pruncul(sufletul..) probabil ca va fi si cu acordul Lui?!, nu credeti?..sfaturi, sfaturi, sfaturi..citate peste citate, ne certam unii cu alti, ne acuzam ca suntem nervosi, spinosi sau mai stiu eu cum..Doamna e sotie de preot..Mergeti Doamna si intrebati un duhovnic, nu aici..sau puteti sa-L intrebati si pe El, sau poate sotul dumneavoastra..poate ca multi dintre noi suntem conceputi in zile de post, cine stie ca va spunem...eu stiu ca un copil e o Binecuvantare de la Dumnezeu, e un alt Cuvant care se naste, printre celelalte cuvinte..
Si eu am inteles un lucru, Dumnezeu vrea sa-L traiesc, de ce nu intelegem?..acum, aici..oare de ce ne rupem capul in litere?!...oare de ce preferam sa fim practicanti, de parca am practica un sport!..de ce nu vrem sa-L Traim?!...nu va pierdeti timpul certandu-va cu mine pentru acest post, daca aveti un sfat bun pentru Doamna, adresati-va dansei, sau mai bine am putea sa spunem o rugaciune, poate ca va lua decizia care o vrea si Domnul..........
Reply With Quote